Sevgililer Günü İçin Hediye Fikirleri: Sevginizi Gösterin

Sevgililer Günü

18.12.2022

Sevgililer Günü İçin Hediye Fikirleri: Sevginizi Gösterin

Sevgililer Günü İçin Hediye Fikirleri: Sevginizi Gösterin

Hayatınızdaki özel kişiyle doğum gününüzü kutladınız, hayalini kurduğunuz şehri ziyaret ettiniz, birlikte yemek yaptınız, film izlediniz… Artık ona duyduğunuz derin sevgiyi daha fazla göstermek istediğinize eminiz. Sevdiğinizi göstermek için ise Sevgililer Günü'nden daha iyi bir zaman olamaz.

Peki, ona verdiğiniz değeri ifade etmenin en iyi yolu nedir? Elbette bunun yolu ona, çok seveceği sürprizler hazırlamak ve sevginizi göstermekten geçer. O halde biz de sizinle, bu özel anı yaratmak için eşsiz bir fırsat olan Sevgililer Günü’nde sevgilinize alabileceğiniz hediyelerin listesini paylaşalım.

 

1. Hediye Kutusu

Hediye Kutusu

Sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz ve sizi mutlu edecek birçok şeyin küçük bir kutuda bir araya geldiğini düşünün. Böyle bir hediyeye kimsenin hayır diyemez. Tabii bu noktada, kutunun içinde ne olacağı konusu oldukça önemli.

Kutuya; birbirinden güzel kokan vücut spreylerinden harika anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz fotoğraf albümlerinize, ona olan sevginizi yazdığınız minik not kağıtlarından her zaman severek kullandığı parfüme, kadar çok sayıda hediye ekleyebilirsiniz. Burası hayal gücünüze kalmış.

Bu hediyelere french press, V60 gibi kahve demleme ekipmanı, kahve çekirdeği ve Chocodan’s çikolata gibi özel lezzetler de ekleyebilirsiniz. Yaşatacağınız bu lezzet şöleni sayesinde sevdiğiniz kişinin günü her zamankinden iyi geçecek.

 

2. Seyahat veya Konser Bileti

Seyahat veya Konser Bileti

Uzun zamandır gitmeyi planladığınız bir ülke, şehir veya yapmayı planladığınız bir tatil hayali kuruyor olabilirsiniz. Bunun için en uygun zamanlardan birisi ise elbette Sevgililer Günü’dür. Gideceğiniz yere otobüs veya uçak bileti alabilir ve böylece sevdiğiniz kişiye özel bir hediye armağan edersiniz.

Üstelik hediyenizi bir konser bileti, tiyatro bileti veya dans gösterisi biletiyle de taçlandırabilirsiniz. Bunun için ise gideceğiniz şehirdeki etkinliklere göz atmayı unutmayın.

 

3. El Yapımı Brownie

El Yapımı Brownie

Kız arkadaşınıza veya erkek arkadaşınıza özel brownie yapmaya ve bu sıcacık keyfi ona hediye etmeye ne dersiniz? Bunun için ise eşsiz bir tarife ihtiyacınız olacak. "Gerçek Şölen Çikolatasının Lezzetiyle Buluşan Brownie Tarifi" başlıklı brownie tarifimize göz atabilir ve Sevgililer Günü’nüzü unutulmaz kılabilirsiniz.

 

4. Kişiselleştirilmiş Hediyeler

Kişiselleştirilmiş Hediyeler

Herkes, Sevgililer Günü hediyesinin özel olmasını ister. Sevdiğiniz kişiye, Sevgililer Günü’ne özel hediye almanızın ise en kolay yolu, kişisel hediyelerle olur. Size ilham verecek sevgiliye hediye fikirlerinin bazıları şu şekilde olabilir:

  • Üzerinde isminin yazılı olduğu kupa bardak, yastık veya imzasının bulunduğu cüzdan
  • İlk tanıştığınız günün veya onun doğum gününün özel yıldız haritası
  • En sevdiğiniz fotoğrafın basılı olduğu puzzle
  • Üzerinde isminin, yıl dönümlerinizin veya özel günlerinizin yazılı olduğu kolye, küpe

 

Elbette bu harika hediye kutusuna binlerce yıllık eşsiz lezzeti yani çikolatayı da ekleyebilirsiniz. Sevgilinizi mutlu edecek artizanal çikolata türleri Şölen Boutique'de.

 

5. Bileklik veya Kol Saati

Bileklik veya Kol Saati

Erkek sevgiliye veya kadın sevgiliye karşı konulamaz bir hediye almak istiyorsanız aksesuarlar harika seçeneklerdir. Burada önemli olan, sevgilinizin tarzını bilmeniz. Mesela spor, klasik veya spor klasik mi seviyor?

Spor seven biri ise akıllı saat, spor klasik seven biriyse mekanik saatlerden almayı düşünebilirsiniz. Bileklikler için de benzer şekilde spor seven biri için renkli bez bileklikleri, klasik giyime sahip olan birisi ise ona gümüş, deri veya çelik bileklik almayı tercih edebilirsiniz.

Hediyenizin bir de tamamlayıcıya ihtiyacı olacak. Bunun için de yüzüne sıcak bir gülümseme yayacak Biscolata Nirvana’yı kutuya eklemenizi öneririz.

Paylaş: