Sevgililer Günü Sürprizleri: Sevdiğiniz Kişiyi Şaşırtmanın Yolları

Sevgililer Günü

27.02.2023

Sevgililer Günü Sürprizleri: Sevdiğiniz Kişiyi Şaşırtmanın Yolları

Sevgililer Günü Sürprizleri: Sevdiğiniz Kişiyi Şaşırtmanın Yolları

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu özel günde sevdiğiniz kişiye özel bir sürpriz yapmak ise ona verebileceğiniz en güzel Sevgililer Günü hediyelerinden biri olabilir. İsterseniz hiç beklemediği bir yerde unutulmayacak bir kutlama, isterseniz unutulmayacak bir etkinlik hazırlayın; hiç fark etmez. Önemli olan, 14 Şubat için hazırlık yapmanız ve ona ne kadar değer verdiğinizi göstermeniz.

O halde gelin, Sevgililer Günü hediyesi için size ilham olabilecek sürpriz önerilerimizi sizinle paylaşalım.

 

1. Hatıra Dolu Fotoğraflarınızla Odayı Donatın

Hatıra Dolu Fotoğraflarınızla Odayı Donatın

Birlikte yaptığınız etkinliklerin, gezilerin, unutulmaz anların fotoğraflarını bastırın ve odanın her bir köşesini bu fotoğraflarla çevreleyin. Duvarlara LED ışıkları yapıştırabilir ve fotoğrafları bu LED ışığa sabitleyebilirsiniz. Bunu bir ip yardımıyla da yapabilirsiniz. Bu, sevdiğiniz kişiyi ne kadar önemsediğinizi göstermenin harika bir yoludur. Üstelik fotoğrafların yanlarına ona olan sevgiliniz anlatabileceğiniz özel notlar da asabilirsiniz.

Bu güzel sürprizi taçlandırmak için ise odanın bir köşesine Çekiçli Bitter Fıstıklı Kutu çikolata yerleştirebilir ve yanına minik mumlar ekleyerek sunumunuzu güzelleştirebilirsiniz. Böylece partneriniz, gerçek Şölen çikolatasıyla hazırlanan bol kakaolu çikolatanın tadına varırken sevgi dolu anılarınızın büyüsüne kapılacaktır.

 

2. Kendi Ellerinizle Sufle Yapın

Kendi Ellerinizle Sufle Yapın

Sevdiğiniz kişi için romantik, lezzet dolu ve kendi ellerinizle hazırlayacağınız yoğun çikolatalı bir sufle, sevgilinize yapacağınız en tatlı Sevgililer Günü’nde sürprizlerden olabilir. Hayalinizde çikolatalı sufleyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız da size harika bir tarif önerimiz var. Bunun için "Aşkın Kadar Yoğun: Şölen Madlen Çikolatalı Sufle Tarifi" başlıklı yazımıza göz atmanız yeterli. Böylece sufle yapımı için gereken bilgileri edinerek hızlıca tarifi uygulamaya geçebilirsiniz.

 

3. Hatırası Olan Bir Yerde Randevu Ayarlayın

Hatırası Olan Bir Yerde Randevu Ayarlayın

Sevgiliye unutamayacağı Sevgililer Günü sürprizi hazırlamanın etkili yollarından biri de onu, anısı olan bir randevuya çıkarmaktır. Burası; tanıştığınız, nişanlandığınız, evlendiğiniz veya birlikte önemli kararlar aldığınız bir yer olabilir. Üstelik onu bu yere götürmeden önce seveceği bir hediye de alabilirsiniz. Bu bir parfüm, bileklik, saat, kolye, fular veya kazak olabilir.

 

4. Teraryum ya da Minyatür Bahçe Oluşturun

Teraryum ya da  Minyatür Bahçe Oluşturun

Sevgiliye hediye almak için onun ilgi duyduğu konuları ve yapmaktan zevk aldığı aktiviteleri bilmek önemli. Mesela hayatınızdaki özel kişi, bitki yetiştirmeyi seviyorsa minyatür bir bahçe ya da teraryum (kapalı bir ortamda oluşturulan ekosistem) oluşturup sevgilinize armağan edebilirsiniz. Dilerseniz minyatür bahçeyi birlikte de yapabilirsiniz. Teraryum veya minyatür bahçe yapımı i̇çin gereken malzemeler şunlar:

  • Cam veya plastik teraryum kabı
  • Çakıl taşları
  • Kum (isteğe bağlı)
  • Yosun
  • Begonya, eğrelti otu, hoya, zümrüt dalgası, Afrika menekşeleri, pilea çiçeği, maranta bitkisi, philodendron gibi bitkilerden hoşunuza gidenler
  • Dekoratif taşlar
  • Toprak
  • Gübre
  • Su
  • Eldiven

 

Yapmanız gereken ise öncelikle kabın zeminini 2-3 cm çakıl ve kum ile doldurmak. Ardından bir miktar toprak ve gübre ekleyip üzerine de yosunları ve dekoratif taşları yerleştirebilirsiniz. Sonrasında elinizdeki bitkileri dekoratif bir şekilde kabın içinde düzenleyebilirsiniz.

5. Romantik Bir Gezi Planlayın

Romantik Bir Gezi Planlayın

Sevgilinize Sevgililer Günü için bir jest yapmak istiyorsanız neden birlikte romantik bir kaçamak yapmayı planlamayasınız? Bunun için bir gezi planı hazırlayabilirsiniz. Mesela gideceğiniz yerde kalacağınız otel veya tutacağınız ev için yer ayırtabilir, gezeceğiniz yerlerin listesini çıkarabilir ve farklı etkinlikler önerebilirsiniz. Üstelik gideceğiniz bölgenin meşhur yiyeceklerini önceden araştırabilir ve birlikte lezzetli tadımlar yapabilirsiniz. Sonrasında ise gitmenize çok az bir süre kala sürpriz gezinizi açıklayabilirsiniz.

Böylece birlikte vakit geçirebileceğiniz ve yeni anılar oluşturabileceğiniz Sevgililer Günü tatili deneyimi yaşarsınız. Üstelik sevgiliniz, bu organizasyon ile kendini daha özel hissedebilir ve Sevgililer Günü’nde bu anıları biriktirmeniz, ilişkinizi daha da güçlendirebilir.

Romantik bir gezi için gidebileceğiniz yerler için ise size bazı önerilerimiz var. Bu öneriler şu şekilde:

  • Kapadokya
  • Uludağ
  • Palandöken
  • Uzungöl
  • Pokut Yaylası
  • Şavşat Yaylası
  • Çıldır Gölü
  • Erciyes
  • Kaz Dağları
  • Abant
  • Yedigöller Milli Parkı
  • Kartalkaya

 

Eğer şehir dışına çıkmaya vaktiniz yoksa ve İstanbul’da ya da çevre illerde yaşıyorsanız da hazırladığımız “Sevgililer Günü'nde İstanbul'da Ne Yapılır?” başlıklı yazımızdan ilham alabilirsiniz. Tabii tüm bu gezilerinizde yanınıza tatlı krizlerinizi yatıştırıp gününüzü daha keyifli hale getirecek çikolatalı krema dolgulu Biscolata Mood Sütlü almayı unutmayın deriz.

Sevgililer Günü hediye fikirlerimiz ve sürpriz önerilerimiz bu şekilde. Ancak unutmayın ki sevgiliniz için nasıl bir sürpriz hazırlarsanız hazırlayın önemli olan, onu ne kadar önemsediğinizi göstermektir.

Sevgililer Gününüz kutlu olsun!

 

Paylaş: