Yeni Yıl Planları Yapılsın: Yılbaşı Tatili İçin Gidilebilecek 5 Yer

Yılbaşı

28.11.2023

Yeni Yıl Planları Yapılsın: Yılbaşı Tatili İçin Gidilebilecek 5 Yer

Yeni Yıl Planları Yapılsın: Yılbaşı Tatili İçin Gidilebilecek 5 Yer

Yeni umutlara yelken açacağımız yılbaşı yaklaşırken bu özel günü kutlamak için planlar yapılmaya başlandı. Kimisi evde yılbaşı kutlamanın keyfine varmak, kimisi de yeni bir yıla yeni bir şehirde girmek için yeni yıl planları yapıyor.

Siz de bu yılbaşı tatilini farklı bir şehirde geçirmek istiyor ama bir yandan da “Yılbaşında nereye gidilir?” diye düşünüyorsanız merak etmeyin, sizin için yılbaşında gidilecek yerleri ele aldık.

O halde gelin, yılbaşına özel etkinlikleri ve imkanları ile farklı zevklere uygun seçenekleri keşfedebileceğiniz yılbaşı için gidilecek yerleri incelemeye başlayalım.

 

Kış Tatillerinin Vazgeçilmezi: Uludağ, Bursa

Uludağ, Bursa

Yeni yıl tatilini değerlendirmek için ilk durağımız, kış tatili yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi Uludağ. Kar yağdığında aklınıza bir kayak tatili yapmak geliyorsa Bursa’ya doğru yola çıkmanın zamanı geldi. Hem yılbaşını kutlamak hem de heyecan dolu bir kış sporu olan kayağı deneyimlemek için Bursa’nın gözdesi Uludağ sizi bekliyor.

Karla kaplı manzarası ile büyüleyen Uludağ’da pek çok otel seçeneği mevcut. İster her şey dahil bir otelde konaklayabilir, isterseniz de Uludağ’ın eşsiz doğası içinde yer alan bungalov evlerde yılbaşı tatilini geçirebilirsiniz.

 

Doğanın İçinde Bir Yılbaşı Partisi: Abant, Bolu

Abant, Bolu

Göl ve orman manzarasının birleştiği bir manzara ile huzur dolu bir yılbaşı geçirmek isterseniz şimdiki durağımız olan Abant tam size göre.

Abant Gölü, Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı bir doğa harikası. Bu doğa harikasının çevresinde ise konaklama için pek çok seçenek bulmak mümkün. Göl ve doğa manzaralı otelleri, bungalov evleri ve kamp alanları ile bu doğal güzelliğin tadını çıkarmak için her zevke uygun bir seçenek mevcut.

Ayrıca sadece göl çevresinde değil, Abant yolu üzerinde de pek çok otel ve pansiyon bulabilirsiniz. Doğa içinde keyifli bir yılbaşı tatili için Abant ve çevresindeki tüm bu seçenekler arasından tercih yaparak zevkinize göre bir seyahat planı oluşturabilirsiniz.

 

Kalabalık Gruplar İçin Keyifli Bir Seçenek: Kalkan, Antalya

Kalkan, Antalya

Arkadaş grubunuzla yeni yıla girmek istiyorsanız büyük bir villa kiralayıp doyasıya eğlenmek, yılbaşı partisi için eşsiz bir tercih. Bu planı en keyifli şekilde hayata geçirmenin yolu ise Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir mahalle olan Kalkan’dan geçiyor.

Kalkan’da özel havuzlu ve deniz manzaralı pek çok villa seçeneği bulmanız mümkün. Kalabalık gruplar için uygun konaklama seçeneği sunan birbirinden lüks ve konforlu villalarda hem deniz manzarasının tadını çıkarabilir hem de tüm sevdiklerinizin bir arada olacağı eğlenceli bir yılbaşı partisi düzenleyebilirsiniz.

 

Ufak Bir Kaçamak Arayanlara: Sapanca, Sakarya

Sapanca, Sakarya

İstanbul’da yaşıyor ve yılbaşı tatili için farklı bir yere giderken yolda çok vakit kaybetmek istemiyorsanız İstanbulluların hafta sonu tatili için kaçış noktası olan Sapanca’yı tercih edebilirsiniz.

Doğası ile meşhur Sapanca’da da tıpkı Abant gibi farklı konaklama seçenekleri bulmak mümkün. Doğanın tadını doyasıya çıkarmak için kamp yapmak isterseniz Sapanca Gölü’nün çevresinde bulunan Çiğdem, Karagöl ve Soğucak yaylalarına gidebilirsiniz.

Kamp dışında konaklama için otel seçeneğini değerlendirmek isterseniz de Sapanca, özellikle butik oteller açısından oldukça zengin. Dağ evi, tiny house ve bungalov gibi farklı konseptlere sahip konaklama seçenekleriyle ister arkadaşlarınız ister aileniz ile unutulmaz bir yılbaşı tatili geçirebilirsiniz.

 

Yılbaşı Eğlencelerinin Merkezi: Kıbrıs

Kıbrıs

“Yılbaşında eğlenceye doyalım.” diyorsanız o zaman Türkiye sınırlarını aşıp yılbaşı eğlenceleri ile meşhur Kıbrıs’a doğru yola çıkmanın zamanı geldi.

Birbirinden lüks otellere ev sahipliği yapan Kıbrıs, özellikle yılbaşı zamanı daha da eğlenceli. Çünkü yılbaşı özel programları ile Kıbrıs otellerinde birbirinden ünlü sanatçıların konserlerini izlemek mümkün. Bu nedenle sevdiğiniz sanatçıların şarkıları eşliğinde yeni yıla girmek için Kıbrıs en uygun seçenek.

 

Yeni yıla farklı bir şehirde girmek istiyorsanız her zevke uygun bir yer bulmak mümkün. Doğanın içinde bir tatilden eğlencenin doruğuna ulaşacağınız etkinliklere kadar tüm bu seçenekler ile yılbaşı tatilinizi yeni yerler keşfedeceğiniz bir deneyime çevirebilirsiniz.

O halde, yılbaşı kutlamasını unutulmaz bir hatıraya dönüştürmek için çantanızı hazırlamaya başlayın. Tabii ki yeni yılda yeni bir şehre yapacağınız bu geziler için yanınıza keşiflerin en tatlı eşlikçisi Nutymax gofretlerden de almayı unutmayın.

“Ama yılbaşında farklı şehirlere gitmeye vaktim yok. O zaman ne yapacağım?” diye düşünüyorsanız da merak etmeyin, farklı etkinliklerle bulunduğunuz şehirden çıkmadan yılbaşı gecesini keyifli bir hale getirebilirsiniz. “Peki, nasıl?” sorusunun cevabı için ise “Yılbaşı Partisini Daha Eğlenceli Hale Getirecek 4 Etkinlik Önerisi” yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Paylaş: