Tadından Söz Ettirecek Enfes Seri: Ozmo Çilekli Ailesi

Şölen'le Keşfet

8.01.2023

Tadından Söz Ettirecek Enfes Seri: Ozmo Çilekli Ailesi

Tadından Söz Ettirecek Enfes Seri: Ozmo Çilekli Ailesi

Çocukların oyun arkadaşı Ozmo'nun eğlenceli ve lezzetli ailesi büyümeye devam ediyor. Her zaman yeni ve heyecan verici tatlar sunan Ozmo, bu sefer karşımıza Ozmo Çilekli Aile Serisi ile çıkıyor. Ozmo Çilekli Ailesi; çilek aroması ile eğlenceli ve renkli tasarımlarıyla hem çocukları hem de yetişkinleri lezzetli bir maceraya davet ediyor.

Rengini meyveden, eğlencesini Ozmo’dan alan yeni lezzetler 4 üründen oluşuyor: Ozmo Fun Çilekli, Ozmo Yumurta Kafalar, Ozmo Cornet Çilekli ve Ozmo OgoPogo Çilekli.

 

Yeni Ozmo Fun Çilekli: Maceranın ve Lezzetin Doruk Noktası

Çileğin ve çikolatanın muhteşem uyumu olan yeni Ozmo Fun Çilekli, çocukları maceradan maceraya sürüklüyor. Çilekli beyaz çikolata, bitter çikolata ile sütlü çikolatayı buluşuyor ve lezzetli sütlü lolipop çikolatayı oluşturuyor. Ozmo Fun, denizaltı figürleriyle çocukların hayal gücünü zenginleşmesini desteklerken %100 çikolatası ile eşsiz bir atıştırmalık alternatifi ortaya çıkarıyor.

 

Yeni Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli: Sürprizlerin En Heyecanlısı

Kakaonun kendi çekirdeğinden ve yağından oluşan %100 çikolatasıyla çileğin enfes tadını buluşturan Ozmo ailesinin yepyeni çilekli üyelerinden biri de Yeni Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli. Böylece Ozmo, dünyada bir ilke imza atarak çilekli ve oyuncaklı yumurta çikolatayı çocuklarla buluşturuyor. Dışındaki sütlü ve çilekli beyaz çikolatasıyla, içindeki sürpriz oyuncaklarla çocukları unutamayacakları bir keşfe çıkarıyor.

 

Yeni Ozmo Cornet Çilekli: Eğlencenin Adresi

Çileğin enfes tadını çıtır gofretle buluşturan külah şeklindeki tasarımıyla lezzete davet eden Yeni Ozmo Cornet Çilekli, çocukları karşı koyamayacakları bir deneyime davet ediyor. Harika çilek sosu, fındık kreması ve kornet gofretin üzerindeki heyecan verici draje şekerleriyle çocuklar için hem çok eğlenceli hem de çok lezzetli bir gofret deneyimi sunuyor.

 

Yeni Ozmo OgoPogo Çilekli: Sevimliliğin Zirvesi

Sevimli ayıcık şeklinde, yumuşacık ve ağızda dağılan kekiyle Yeni Ozmo OgoPogo, çocukların tam aradığı atıştırmalık. Çilek soslu, kakaolu ve vanilya aromalı yumuşak kek hem eğlenceli hem de lezzetli bir atıştırmalığa dönüşüyor.

Ozmo Çilek Ailesi’ni tatmak, bu lezzetli eğlenceye ortak olmak için geç kalmayın. Serinin enfes ve meyvemsi tatlarıyla damak tadınızı tazeleyin.

Paylaş: