Sevdiklerinize Alabileceğiniz 5 Yılbaşı Hediyesi Fikri

Şölen'le Keşfet

14.11.2022

Sevdiklerinize Alabileceğiniz 5 Yılbaşı Hediyesi Fikri

Sevdiklerinize Alabileceğiniz 5 Yılbaşı Hediyesi Fikri

Dilek tutmak, hedefler koymak, yeni yıla sıfırdan başlamak ve gelecek yıla umutla bakmak… Birçoğumuz yılbaşına bu şekilde giriyoruz. Yeni yıla girerken bizi en çok mutlu eden şey de sevdiklerimizle bir arada olmak. Üstelik yılbaşı aynı zamanda onları mutlu etmek ve sevginizi göstermek için en uygun zamanlardan. İşte, kutlamalar ve yılbaşı hediyesi çekilişleri de size bu noktada eşsiz bir fırsat sunuyor.

Tabii sevdiklerinize hediye almak bazen zorlayıcı olabiliyor. Bunun farkındayız. Bu nedenle “Yılbaşı hediyesi önerileri nelerdir? sorusunu sizin için bu yazıda cevapladık. O halde hızlıca yılbaşı hediye fikirlerimizi sıralamaya başlayalım!

 

1. Karaoke Seti

Karaoke Seti

Anneniz, arkadaşınız veya kardeşinizi hiç evde bir iş yaptığı sırada keyifle şarkı söylerken duydunuz mu? Cevabınız “evet” ise karaoke, aradığınız yılbaşı hediye seçeneklerinden biri. Üstelik annenizin veya arkadaşınızın bu hediyeyi yılbaşında kullanması, akşamınızı kahkahalara ve şarkı sözlerine boğabilir!

Böyle bir planınız varsa yılbaşına özel, hareketli ve birçoğunuzun aşina olduğu şarkıların listesini önceden hazırlamayı unutmayın deriz. Böylece sevdiğiniz insana hem karaoke hem de güzel bir anı armağan vermiş olursunuz.

 

2. Kahve Ekipmanları ve Çay Setleri

Kahve Ekipmanları ve Çay Setleri

En yakın arkadaşa yılbaşı hediyesi almak konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak arkadaşınız tam bir kahve gurmesi ise chemex kahve ekipmanı dışında başka bir hediye düşünmeye ihtiyacınız yok. Üstelik hediyenize heyecan katmak ve onu unutulmaz kılmak için kahve ekipmanının yanına kahve fidanı ilave edebilirsiniz. Buna hiçbir kahvesever hayır diyemez. Tabii kahve fidanının bakımı konusunda arkadaşınızı bilgilendirmeyi unutmayın.

Dilerseniz soğuk havaların en büyük dostu çaylar da yılbaşı hediyesi konusunda size yardımcı olabilir. Bir hediye kutusunda oolong çayı, beyaz çay, rooibos çayı gibi yöresel çaylar ve portakal veya elma gibi meyve çayları hediye edebilirsiniz.

Ayrıca çayın yanına yumuşacık bir lezzet çok iyi gider diye düşünüyoruz. Bunun için de hediyenize Luppo Mini Sandviç Kek ekleyebilirsiniz.

 

3. Tadı Damaklardan Gitmeyecek Çikolatalar

Tadı Damaklardan Gitmeyecek Çikolatalar

Yılbaşı dediğinizde sizin de aklınızda sıcak aile ortamı, pijama ve lezzetli çikolatalar canlanmıyor mu? Bu nedenle sevdiklerinize lezzetli ve içinizi ısıtan hediyeyi vermek için bir yılbaşı hediye kutusu hazırlayabilir, içini Chocodan’s karamelli ve fındıklı çikolata, sütlü kremalı bisküvi Biscolata Starz ve marshmallowlu yumuşacık kakaolu kek Boombastic ile doldurabilirsiniz!

Ayrıca kutuya yılbaşı konseptli çoraplar ve birbirinden güzel yılbaşı dileklerinizin, anılarınızın, yeni yıl hedeflerinizin yazılı olduğu notlar koyabilirsiniz.

 

4. Workshop

Workshop

Klasik hediyelerden sıkıldıysanız workshoplar yılbaşı hediyesi için harika bir alternatif olabilir. Sevdiklerinize alacağınız dans, müzik, resim, drama, pastacılık ve daha birçok workshop bileti hediyesi edebilirsiniz. Üstelik bu atölye çalışmaları için bir de kendinize bilet alabilir ve onunla birlikte eğlenceli ve hatıra dolu vakitler geçirebilirsiniz.

Şölen Butik’in Chocolate Art by Şölen Workshop isimli muhteşem çikolata atölyesi de lezzetli ve eğlenceli vakit geçirmek için aradığınız etkinlik olabilir.

 

5. E-Kitap Okuyucu

E-Kitap Okuyucu

Mobil cihazlar artık hayatımızın vazgeçilmez parçaları olmayı başardı. Hem günlük hayatta hem de iş hayatında gün boyunca bu cihazlardan yararlanıyoruz. Peki, neden sevdiklerimize yılbaşı hediyesi olarak hayatlarını kolaylaştıracak cihazlar hediye etmeyelim? Özellikle kardeşinize yeni yıl hediyeleri almayı düşünüyorsanız içinde yüzlerce kitabı saklayabilen e-kitap okuyucu armağan edebilirsiniz. Üstelik bu sayede onu okumaya daha fazla teşvik edebilir ve kitap okurken gözlerinin eskisi kadar yorulmamasını sağlayabilirsiniz.

En güzel yılbaşı hediyesi fikirlerimizden bahsettik. Ancak yeni yılın tek eğlenceli yanı sevdiklerimize hediye almak değil. Evde sıcak bir ortam yaratmak da yılbaşının en keyifli kısımları arasında. Bu da yılbaşında iştah kabartan bir tatlıyla sağlanabilir.

O halde, dilerseniz yılbaşı akşamında evde yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tatlı tariflerini Yılbaşı Tatlıları: Yılbaşı Sofrasına Özel 4 Tatlı Tarifi başlıklı yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Mutlu yıllar dileriz!

Paylaş: