Romantik Evlilik Yıldönümü Hediye Fikirleri

Şölen'le Keşfet

18.12.2022

Romantik Evlilik Yıldönümü Hediye Fikirleri

Romantik Evlilik Yıldönümü Hediye Fikirleri

Hayatınızın en güzel, en duygulu ve en önemli anlarını paylaştığınız özel insanı mutlu etmeyi istemeniz en doğal hakkınız. Eşinizin yüzünde büyük bir gülücük yaratmak için ise yıldönümleri harika bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size ilham kaynağı olmak istedik ve sizin için evlilik yıldönümü hediyesi listesi hazırladık. O halde, iyi okumalar!

 

1. Kalbe Giden Yol: Çikolata Sepeti

Çikolata Sepeti

Evliliğinizin yıl dönümünde onu mutlu etmenin en etkili yolu, kalbine giden yolu bulmaktır. Kalbe giden yol ise asırlardır birçok lezzetin baş kahramanı olan çikolatalardan geçer. Bunun için öncelikle otantik bir sepete ihtiyacınız olacak. Tabii dilerseniz sepet yerine hediye kutusu da tercih edebilirsiniz. Sepete; üstün lezzet ödüllü birkaç kutu Chocodan’s, Biscolata Pia ve Biscolata Mood Night Bitter’i dahil edebilirsiniz.

Hediyenize renk katmak isterseniz sepetinize eşinizin en sevdiği parfümü ve bakım ürünlerini de ekleyebilirsiniz. Böylece yıldönümü hediyesi olarak ona en güzel kokuları ve lezzetleri armağan etmiş olursunuz.

 

2. Sıcak Bir Tatil: Bungalov Evler

Bungalov Evler

Yıldönümü hediyesi olarak ona muhteşem “anlar” hediye edebilirsiniz. Özel gününüzde ona romantik bir ortam, akşam yemeği ve unutamayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bungalov evler bunun için harika bir seçenektir. Onu şehrin dışında, doğanın içinde yer alan bungalov evlere götürerek ona sürpriz yapabilir, onun sevdiği yemeği ona pişirebilir ve sıcak atmosfer eşliğinde, sevginizi hissettirebilirsiniz. Yanınıza, bu samimi anların eşlikçisi olan Luppo Sandviç Kek Mini almayı unutmayın deriz.

 

3. Özel Gökyüzü: Yıldız Haritası

Yıldız Haritası

Eşinizle tanıştığınız anda, gökyüzünde yer alan yıldızları ve gökyüzünün nasıl bir görünümde olduğunu merak ediyor musunuz? Eşinizin de bunu en az sizin kadar merak ettiğini söyleyebiliriz. Bunun cevabı ise gökyüzü yıldız haritasında gizli. Bu haritayı oluşturmak için ihtiyacınız olacak bilgiler ise sadece; tanıştığınız günün tarih, zaman ve konum bilgisidir.

Üstelik dilerseniz haritanın, istediğiniz bir eşyaya baskısını çıkarabilirsiniz. Bunlar; yastık, notebook, kupa bardak, duvar örtüsü veya halı olabilir. Alternatif olarak, fotoğraf şeklinde çıktısını alıp çerçeveletebilirsiniz ve şık bir hediye kutusuyla ona armağan edebilirsiniz.

 

4. İlanı Aşk: Kişisel Kolye

Kişisel Kolye

Evlilik yıldönümü hediyeleri arasından sıra listemizin en romantik hediyesine geldi: Kağıttan kolye. Kulağa basit gibi gelebilir ancak tam bu doğru değil. Çünkü bu hediyeyi romantik ve özel yapan, kağıtta yazanlar. Kağıda, ona olan sevginizi veya sizin için anlamı olan bir sözü yazabilirsiniz. Bunu ise camla ve gümüşle kaplı kolye haline getirebilirsiniz. Güzel bir mücevher kutusu eşliğinde de eşinize hediyeyi verebilirsiniz.

 

5.Minik Bir Hatırlatıcı: Cüzdan

Cüzdan

Eşiniz, ona aldığınız hediye sadecesinde sizi gün içinde her zamankinden daha fazla hatırlasın ister misiniz? O halde gün içinde hepimizin cebinde, elinde veya çantasında taşıdığı ve her zaman ihtiyaç duyduğu cüzdanlar, tam olarak aradığınız evlilik yıl dönümü hediyesi olabilir.

Burada onun giyim tarzını bilmeniz de önemli. Spor giyim tercih ediyorsa ona, sevimli ve kumaş cüzdan ve klasik seven biriyse deri ve şık bir cüzdan alabilirsiniz. Üstelik hediyenizi taçlandırmak için cüzdana uyumlu bir kol saati hediyesi alabilirsiniz. Cüzdanın içine evlilik yıldönümünü kutladığınız küçük de bir not eklemeyi unutmayın.

Eşinizi mutlu edecek hediyeyi seçerken, onun yapmaktan zevk aldığı veya ilgi duyduğu ama yapmaya zaman bulamadığı aktiviteleri göz önünde bulundurun. Mesela İtalyan mutfağına ilgi duyan biriyse ona İtalyan yemeklerinin yazılı olduğu bir yemek kitabı alabilirsiniz. Alternatif olarak, müzik dinlemeyi seviyorsa ona pikap ve sevdiği sanatçıların plaklarından koleksiyonunu yapabilir ve ona hediye edebilirsiniz.

Daha birçok yıldönümleri geçirmenizi dileğiyle!

Paylaş: