Gerçek Şölen Çikolatası’nın Hikayesi

Çikolatanın Öyküsü

26.05.2022

Gerçek Şölen Çikolatası’nın Hikayesi

Gerçek Şölen Çikolatası’nın Hikayesi

Mantık sizi A’dan Z’ye götürür; hayal gücü sizi her yere götürür, demiş ünlü fizikçi Albert Einstein. 1989’da Gaziantep’te kurulmuş bir firma olarak bugün 120 ülkede var olabiliyorsak, Amerika’nın en büyük market zincirinden, Maldivler’e dünyanın 4 bir yanında kendi markamızla satış yapabiliyorsak, bunun en büyük sebebi çikolataya olan büyük tutkumuz.

Biz her şeyden önce iyi çikolata yapmayı ve bunun için de dünyanın en iyi çikolatalarını üretebilecek bilgiye ve üretim imkanlarına sahip olmayı hayal ettik. Gerçek çikolata yapmak için püf noktaların neler olduğunu öğrenerek diğer çikolata markaları arasından sıyrıldık ve farkımızı ortaya koyduk. Doğru girişimler, yatırımlar ve başarılarla hem dünyaya açıldık, hem de Türkiye’nin en çok satan ikramlık çikolata markası olduk.

Aynı zamanda gördük ki lezzetli olmak kadar özgün olmak da önemli. Sadece bize özel çikolatalar tasarladık, bunun için bugüne kadar 19 adet patent başvurusu yaptık ve toplam 74 endüstriyel tasarım tescili aldık. Ürünlerimizin yaratıcılığını daha da ileri götürmek için dünyanın en iyi tasarımcılarından Karim Rashid’e tasarlattık. Biscolata, Ozmo gibi markalarımızla gerçek çikolataya yenilik, heyecan ve eğlence kattık.

 

En İyi Çikolata Üretimini Başarmak İçin Neler Yaptık?

Kakao çekirdeğinden elde edilen kakao yağı ve kakao tozunu en iyi şekilde kullanarak enfes çikolata aromasını yakalamayı hedefledik. Bugün ise dünyanın en teknolojik 3 şekerleme fabrikasından biri olarak kabul edilen ve National Geographic belgeseline konu olan fabrikamızda, Endüstri 4.0 teknolojisi ile çeşitli çikolata üretimleri yapıyoruz. En kaliteli ham maddeleri işlerken tüm kategoriler için 18 mikron kalınlıkta çikolata üretebiliyor ve bununla diğer birçok üreticiden farklılaşıyoruz. Ayrıca Şölen kalitesine özel tat ve aromatik profilin elde edilebilmesi için 12 saat boyunca süren konçlama işlemi bizi farklı kılan başka bir önemli unsur. Bu mükemmeliyetçilik sayesinde o ağızda pürüzsüzce eriyebilen “Gerçek Şölen Çikolatası”nı sizlere sunabiliyoruz.

Siz de Şölen imzalı gerçek çikolataları ağzınızda bıraktığı benzersiz tadından, nefis kokusundan ve sunumundan tanıyabilir, güvenle tüketebilirsiniz.

O halde sizlere afiyet olsun, Gerçek Şölen Çikolatası ile hayat hepimize Şölen olsun.

Paylaş: