En Yakın Arkadaşa Alınabilecek 5 Hediye Önerisi

Doğum Günü

28.09.2022

En Yakın Arkadaşa Alınabilecek 5 Hediye Önerisi

En Yakın Arkadaşa Alınabilecek 5 Hediye Önerisi

En iyi arkadaşınızı daima mutlu etmek mi istiyorsunuz? Peki, konu özel günlerde yakın arkadaşa hediye almak olduğunda ne düşünüyorsunuz? Bu sizi çok heyecanlandırsa da hediye seçiminde kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle konu en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi ise işler iyice zorlaşabiliyor.

Biz de bu nedenle size biraz yardımcı olmak için dostunuza kendisini özel hissettirebileceğiniz ve onun ne kadar değerli olduğunu anlatabileceğiniz birbirinden güzel doğum günü hediye önerilerini sıralayacağız. Keyifli okumalar!

 

1. Fotoğraf Yazıcısı

Fotoğraf Yazıcısı

Yakın arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri listesinin en başında fotoğraf yazıcısı olabilir. Çünkü fotoğraf yazıcısıyla geçirdiğiniz günlerinizi, anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Telefonunuzdaki fotoğrafları anında bu yazıcıyla yazdırarak onları somutlaştırmak elinizde

Ayrıca özel doğum günü hediyeleri, dostunuzu mutlu eder. Hediyenizi özelleştirmek için önceden çektirdiğiniz fotoğraflarınızı yazıcıdan çıktı alarak minik albümler oluşturabilirsiniz. Ardından hediye kutusu yapıp içine bu fotoğrafları doğum günü mesajlarıyla birlikte koyabilirsiniz. Dilerseniz kutuya Nutymax gofret de ekleyerek arkadaşınıza lezzet şöleni yaşatabilirsiniz.

 

2. Nostaljik Anı Kutusu

2. Nostaljik Anı Kutusu

Bildiğiniz gibi hediye kutuları doğum günü hediyesi önerilerinin başında gelir. Ancak biz bu konsepti biraz değiştirdik ve nostaljik anı kutusu yaptık. Özellikle hediye alacağınız dostunuz, çocukluk arkadaşınızsa bu hediye onu çok mutlu edebilir. Çocukken birlikte mahalle bakkalından aldığınız atıştırmalıkları ve oyuncakları temin edebilirsiniz. Tüm bu hediyeleri de bu kutuda birleştirebilirsiniz.

Kutuya topaç, su balonu, eski teyp kasetleri, beraber çektirdiğiniz çocukluk fotoğrafları koyabilirsiniz. Özellikle erkeğe doğum günü hediyesi almayı planlıyorsanız nostaljik tasolar, yüzüklü su tabancası ve nostaljik tüplü kamyon da harika seçeneklerdir.

 

3. Valiz Etiketi, Pasaport Kılıfı, Mini Çanta

3.Valiz Etiketi, Pasaport Kılıfı, Mini Çanta

Arkadaşınız seyahat etmeye düşkünse ona doğum günü hediyesi olarak valiz etiketi, pasaport kılıfı alabilirsiniz. Böylece valiz etiketi kullanarak bavulunu kaybetme korkusu yaşamadan seyahat edebilir. Ayrıca ona pasaport, cüzdan ve telefonuna hemen ulaşabilmek için kullanabileceği mini bir seyahat çantası da alabilirsiniz. Bu sayede seyahat sırasında başına gelebilecek aksiliklerden onu koruyabilirsiniz. Hatta dilerseniz birlikte çıkacağınız bir seyahat de planlayabilirsiniz. Bunun için de “Sonbahar Aylarında Gezmeye Doyamayacağınız 4 Yer” yazımızdan ilham alabilirsiniz.

 

4. Mini Projeksiyon

4.Mini Projeksiyon

Yakın arkadaşınızın doğum gününde ona sizi her gün hatırlayacağı bir hediye almak ister misiniz? O halde mini projeksiyon almak harika doğum günü hediye fikirlerinden biri olabilir.

Arkadaşınız mini projeksiyon sayesinde her gün evinde dizi ve film keyfi yaşayabilir. Üstelik evde birlikte sinema geceleri düzenleyebilirsiniz. Sinema gecelerinde açlığınızı yatıştırmak için ise yanınızda Greta kraker bulundurmanızı öneririz.

 

5. Artizan Çikolata Seti

5.Artizan Çikolata Seti

Arkadaşınız gerçek bir kaliteli çikolata düşkünüyse ona alabileceğiniz çok şık bir hediye önerimiz var: Şölen’den Çekiçli, Sütlü, Fıstıklı Kutu. Gerçek Şölen çikolatasıyla hazırlanmış ve kırarak yenilebilen eşsiz tada sahip bu çikolatayla arkadaşınızı şaşırtabilirsiniz. Şık tasarımı, kurdelesi ve lezzetiyle artizan çikolata fark yaratabilecek bir hediye olabilir. Ayrıca dilerseniz Şölen’in diğer artizan çikolata setlerine de göz atabilir ve arkadaşınızı hayran bırakacak lezettli çikolatayı seçebilirsiniz.

Arkadaşınızı mutlu etmenin birçok yolu var. Önemli olan, doğum günü olan arkadaşınızı ne kadar yakından tanıdığınızdır. Arkadaşa hediye fikirleri konusunda zorlandığınız zaman onun ilgi alanlarını, yapmaktan zevk aldığı aktiviteleri, hayallerini, planlarını düşünebilirsiniz. Böylece onu en çok mutlu eden hediyeyi bulabilir, kişiye özel doğum günü hediyesi seçebilirsiniz.

Paylaş: