Sevginizi Her Yerde Hissetsin: Çalışan Babalar İçin 3 Hediye Önerisi

Babalar Günü

7.06.2022

Sevginizi Her Yerde Hissetsin: Çalışan Babalar İçin 3 Hediye Önerisi

Sevginizi Her Yerde Hissetsin: Çalışan Babalar İçin 3 Hediye Önerisi

Babalar Günü hediyesi olarak bugüne kadar birçok seçim yaptığınızı tahmin ediyoruz. Kimi zaman yaratıcı Babalar Günü hediyesi, kimi zaman da sevginizi anlatan bir armağan aradınız. Peki, bu sene bir değişiklik yapıp babanıza, işteyken kullanıp sizi hatırlayacağı bir hediye vermeye ne dersiniz?

İşe önce babanızın çalışma ortamını düşünmekle başlayabilirsiniz. Babanızın çalıştığı ofis masasında, duvarında ve hatta mutfağında neler var? Peki, babanız ofisinde nelerin bulunmasını ister? Bunu keşfetmek için de babanızın özel zevklerini, günlük ihtiyaçlarını ve en sık kullandığı eşyaları düşünebilirsiniz. Bu kısa ama önemli hazırlığı yaptıysanız şimdi sıra çalışan babalara özel hediyeler listemizden birini seçmekte! İşte, Babalar Günü hediye fikirleri:

 

1. Stil Sahibi Babalara: Zarif Hediyeler

Babalar gününe özel hediyeler

 

Her gün işe gitmek demek çeşitli kıyafetler, aksesuarlar ve bazı bakım malzemelerine ihtiyaç duymak anlamına da geliyor. Seçeceğiniz Babalar Günü’ne özel hediye sayesinde babanızın sabah uyandığında hemen hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Böylece babanız ne giysem ya da ne kullansam demek yerine sizin aldığınız hediyeyi kullanabilir.

Babanız kişisel bakımına özen gösteriyorsa ona özel bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Bu kutuya da güne ferah şekilde başlatacak bir duş jeli ve şık bir tıraş seti koyabilirsiniz. Bunun bir de iş yerinde kullanılabilecek bakım malzemeleri versiyonunu hazırlayabilirsiniz. Örneğin babanızın öğle yemeği sonrası ağız bakımını pratik şekilde yapması için şarjlı diş fırçası, ferahlık hissi yaşaması için kolonya ve tazelenmesi için de parfüm alabilirsiniz.

Babanızın mevsime göre işe gidiş-dönüş sırasında kullanacağı aksesuarları almak da iyi bir seçenek. Ona kışın kullanabileceği yün veya kaşmir atkı, yaza özel şapka ve güneş gözlüğü, bahar için de rüzgarlık ya da yağmurluk alabilirsiniz.

 

2. Ağzının Tadını Bilen Babalara: Lezzetli Hediyeler

Babalar gününe özel gurme hediyeler

 

Verimli çalışmanın sırrı biraz da gün içinde keyifli molalar vermekten geçiyor. Babanızın iş molalarında rahatlayabilmesi için de ona yiyecek ve içecek odaklı bazı hediyeler alabilirsiniz. Bu sayede siz yanında yokken de babanız onu düşünerek aldığınız bu hediye ile mutlu olabilir.

Babanız çayı mı, yoksa kahveyi mi daha çok seviyor? Bu sorunun cevabında hediyenizin türü gizli. Ne de olsa sıcak bir içecekle verilen mola gibisi yok. Kendi ofisiyse babanıza bir çay seti veya espresso makinesi alabilirsiniz. İş yeri babanıza ait değilse french press gibi hem bitki çayı hem de kahve demlemeye yarayan bir ekipman alabilirsiniz.

Bu Babalar Günü hediyesini daha çekici hale getirmek için de özel bir sunum hazırlayabilirsiniz. Bir kutu içerisine french press ya da V60, kupa bardak ve elbette çay-kahvenin lezzetini taçlandıran bir Nutymax gofret koyabilirsiniz.

Eğer espresso makinesi ya da filtre kahve makinesi alacaksanız bu hediyelerle birlikte kahve çekirdeği ve Chocodan’s gibi özel bir lezzet de hediye edebilirsiniz. Yaşatacağınız bu lezzet şöleni sayesinde babanızın gününün her zamankinden iyi geçeceğini tahmin ediyoruz.

 

3. Rahatlamayı Seven Babalara: Zevkli Hediyeler

Babalar gününe özel zevkli hediyeler

 

Bu özel günde babanıza hediye olarak tam da onu anlatan birşey mi almak istiyorsunuz? Öyleyse hediye seçimi konusunda daha özgür davranın. Ofiste ortak kullanılabilecek eşyalardan uzaklaşın ve sadece babanızın zevklerine odaklanın.

Örneğin doğa tutkunu bir babanız varsa ona duvarına asıp keyif duyacağı hayvan veya bitki çizimleri alın. Müzik dinlemeyi seviyorsa kulaklık ve belki de iş çıkışı gidebileceği bir konser bileti hediye edin. Ruhunu dinlendirmekten hoşlanıyorsa tütsü, buhurdanlık ve aromaterapi yağları alın. Çikolata onu mutlu ediyorsa iş dışında keyifle vakit geçirebileceği bir çikolata yapımı workshop’u bulun.

 

Çalışanlara özel Babalar Günü hediye önerilerini sizlerle paylaştık. Ona olan sevginizi en ince şekliyle gösterdiğiniz için yapacağınız tüm hediye seçimlerinin babanızı mutlu edeceğinden eminiz.

 

Paylaş: