Biscolata'nın Akıllardan Silinmeyecek Dijital Kampanyası

Şölen'le Keşfet

8.01.2023

Biscolata'nın Akıllardan Silinmeyecek Dijital Kampanyası

Biscolata'nın Akıllardan Silinmeyecek Dijital Kampanyası

Her zaman yenilik yapmanın, heyecan verici deneyimler sunmanın yollarını arayan Biscolata, “Rüya Gibi Tarifler” projesini duyurmanın heyecanını yaşıyor. Rüya Gibi Tarifler Biscolata ürünlerinin çok yönlülüğünü ve lezzetini vurguluyor. Bu ürünlerden nasıl keyif alınacağına dair yeni fikirler veriyor. Böylece Biscolata ürünlerinin bir atıştırmalıktan çok daha fazlası olduğunu gösteriyor. Üstelik çeşitli tatlılarda ve kahve yapımında kullanılabilecek çok yönlü ve lezzetli olduğunu sergiliyor.

Türkiye’nin cesur markası Biscolata, “Rüya Gibi Tarifler” kampanyası kapsamında Biscolata ürünlerinin yer aldığı bir dizi tarif videosu yayınlandı. Birbirinden uyumlu, lezzetli ve tadı damağınızdan bir süre silinmeyecek 4 farklı tarifi bu sefer yeni Biscolata Erkeği Dennis veriyor. 2 tanesi tatlı ve 2 tanesi kahve tarifini, Biscolata lezzetleriyle taçlandırıyor.

1. Biscolata Nirvana Original Hindistan Cevizli ile Cappuccino

Dennis’in uyguladığı tariflerden ilki, lezzet dolu cappucino ile Biscolata Nirvana Original Hindistan Cevizli uyumunu anlatıyor. Dennis bu tarifle Rüya Gibi Bir Cappucino hazırlıyor. Böylece hem enfes kokulu hem de lezzetli bir tarif ortaya çıkıyor. Biscolata Nirvana'yla Rüya Cappuccino tarifin detayları videomuzda:

 

 

2. Biscolata Nirvana Minis ile Espresso

Biscolata Nirvana Minis ile Espresso

Çıtır gofret katları, yoğun Biscolata çikolatası ile Biscolata Nirvana Minis, espresso ile harika bir uyum yakalıyor. Dennis’in hazırladığı bu tarif, kahve keyfini ikiye katlıyor.

Biscolata Minis'le Çıtır Espresso tarifi videomuzda:

 

 

3. Biscolata Mood ile Sabah Kasesi

Biscolata Mood ile Sabah Kasesi

Bu tarifte ağızda dağılan çikolatalı krema dolgusu, çıtır yapısı ve tek lokmalık boyutuyla Biscolata Mood ile zengin bir kombinasyon ortaya çıkıyor. Yani lezzet dolu bir sabah kasesi hazırlanıyor. Biscolata MOOD'la Sabah Kasesi tarifinin ayrıntılarını öğrenmek için videomuz aşağıda:

 

 

4. Biscolata Pia ile Lav Pasta

Keke ve çikolataya doyamayacağınız bir birleşim olan Biscolata Pia bu kez lezzeti her zamankinden daha yüksek bir zirveye taşıyor ve nirvanayı yaşatıyor. Biscolata Pia ile Lav Pasta tarifinin ayrıntıları videomuzda:

 

 

 

Biscolata’nın "Rüya Gibi Tarifler" ve diğer kampanyalarından haberdar olmak için Şölen’in Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz "Rüya Gibi Tarifler" kampanyası kapsamında yer alan ürünler ve Şölen’in diğer lezzet dolu ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş: