Bayrama Özel Reklam Filmimiz Yayında

Şölen'le Keşfet

11.04.2023

Bayrama Özel Reklam Filmimiz Yayında

Bayrama Özel Reklam Filmimiz Yayında

Bayramların vazgeçilmezi ikramlık çikolatalarımız ile her bayram olduğu gibi bu bayram da evlerinize misafir olmaya hazırız. Ama biliyoruz ki bu bayram, beraber geçirdiğimiz diğer bayramlardan farklı. Yanımızda olamayanların anısı ile yaşayacağımız bu bayrama özel reklam filmimiz ise yayında.

Ramazan Bayramı’nda ikram kaseleri yine bayramların olmazsa olmazı Octavia ile dolacak, Misafirler ağırlanacak, aileler buluşacak, bayramlaşmaya gelen çocuklar kapıları çalacak. Her bayram olduğu gibi bu bayram da paylaşmanın ve beraber olmanın mutluluğu yaşanacak. Ancak bu bayram, yanımızda olamayanlar ile bir yanımız eksik kalacak. Onları unutmamak ve hatıralarımızda yaşatarak unutulmaz kılmak ise bizim elimizde. Biz de hazırladığımız Ramazan Bayramı mesajımızda bu hislerden yola çıktık. Bir yandan bayram heyecanını yaşarken bir yandan da yanımızda olamayanları her daim yaşatmak istedik.

 

Şölen 2023 Bayrama Özel Reklam Filmimiz Yayında

Happy People Project imzası taşıyan, prodüksiyonunu Film&Go’nun üstlendiği ve ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’in sesi ile hayat verdiği reklam filmimizi aşağıdan izleyebilir, siz de bu bayramda anıları yaşatarak unutulmaz kılabilirsiniz.

Herkese iyi bayramlar!

 

 

Paylaş: