Babalar Günü Hediye Kutusunda Neler Olmalı?

Babalar Günü

26.05.2022

Babalar Günü Hediye Kutusunda Neler Olmalı?

Babalar Günü Hediye Kutusunda Neler Olmalı?

Babalarımıza karşı ömür boyu duyduğumuz sevgi, keyifli bir kutlamayı hak ediyor. Babalar Günü de bu özel anı yaratmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bu kutlamaya şölensi bir hava katan şey de içtenlikle hazırlanmış bir hediye. Siz de bu sene ilk kahramanınız olan babanıza özel bir hediye kutusu hazırlamaya ne dersiniz? Babanızın zevkine özel bir kutu seçebilmeniz için bazı hediye önerileri hazırladık. Tek yapmanız gereken babanızın ilgi alanlarını düşünmek ve seçenekler arasından birini tercih etmek.

Ancak önce en çok merak edilen soruya cevap verelim: 2022 Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü için sabit bir tarih vermek mümkün değil. Çünkü Babalar Günü her yıl haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Yine de bu sene için şunu söyleyebiliriz: 2022 Babalar Günü, 19 Haziran tarihine denk geliyor.

Şimdi gelin, Babalar Günü hediyeleri neler, birlikte keşfedelim.

 

Doğasever Babalara Hediyeler

Doğasever Babalara Hediyeler

Babanızla en çok doğada fotoğraflarınız varsa bunu bir ipucu olarak değerlendirebilirsiniz. Babanızın belki de bir süredir vakit ayıramadığı bu tutkusunu armağanınızla yeniden canlandırabilirsiniz.

Babanıza özel hediye kutusunda, doğa yürüyüşü sırasında kullanabileceği özel bir çakı, dijital pusula ve kameralı dürbün yer alabilir. Tabiat sevgisini en konforlu şekilde yaşaması için şapka, eldiven ve belki de kışa özel atkı, rüzgarlık gibi ekipmanlar da alabilirsiniz. Enerjik bir doğa yürüyüşü için de yanında kolaylıkla taşıyabileceği Şölen Boombastic çikolatayı bu özel kutuya koymanızı tavsiye ediyoruz.

 

Gurme Babalara Hediye Önerileri

Gurme Babalara Hediye Önerileri

En sevdiğiniz tatlıyı babanızdan iyi yapan ya da sofistike lezzetleri babanız kadar iyi bilen yoksa bu hediye fikirleri size göre. Önce kırmızı, turuncu gibi iştah açıcı bir renge sahip hediye kutusu seçin.

Özel peynirler, tropik meyveler, organik mevsim meyveleri, yerel üretimi destekleyen ürünlere kadar birçok lezzet arasından seçim yapabilirsiniz. Elbette bu gurme hediye kutusuna binlerce yıllık eşsiz bir lezzeti koymayı da unutmayın: Çikolata. Babanızın yüzünde gülümseme yaratacak artizanal çikolata türleri Şölen Boutique'de

 

Klasik Tutkunu Babalara Hediye Fikirleri

Klasik Tutkunu Babalara Hediye Fikirleri

Babanız zamansız güzelliklerin hayranıysa ona klasik ve vazgeçilmez hediyeler alabilirsiniz. Lacivert ya da siyah bir kutu içerisine şık bir gömlek ve bunu tamamlayan saat, kol düğmesi gibi aksesuarlar koyabilirsiniz. Elbette bu hediyeleri bir parfümle taçlandırabilirsiniz. Tatlı bir sürpriz yapmak için de kutuya açık hava sinema bileti ya da konser bileti koyabilirsiniz. Yüzüne sıcak bir gülümsemenin yayılması için de Luppoçikolatayı kutuya eklemenizi öneririz.

 

Usta Babalara Hediye Seçenekleri

Usta Babalara Hediye Seçenekleri

¨Babamın elinden her iş gelir.¨ diyorsanız Babalar Günü hediyesi olarak ona hayatını kolaylaştıracak bazı hediyeler alabilirsiniz. Ahşap bir hediye kutusu içerisine; kesilmeye dirençli eldiven, büyüteçli çalışma gözlüğü ve özel ekipmanlar koyabilirsiniz. Çalıştıktan sonra rahatlaması için de bir masaj topu ve kendisine verebileceği bir çikolata ödülü koyabilirsiniz.

Babanız bunu bir tamiratın ötesinde görüyor ve hobi olarak yapıyorsa seçenekleriniz daha da fazla. Babanızın uğraşmaktan keyif aldığı şeyde ustalaşacağı özel aletler alabilirsiniz. Örneğin ahşap oyma takımı, özel bir matkap seti gibi profesyonel ekipmanlarla onu mutlu edebilirsiniz.

 

Bonus: Yeni Babalara Hediyeler

Yeni Babalara Hediyeler

Eşinizin ilk Babalar Günü ise ona özel bir kutu yaparak bu tatlı günü birlikte kutlayabilirsiniz. Pastel tonlarda bir hediye kutusuna, baba olmakla ilgili eğlenceli cümlelerin yazdığı bir tişört, bir bebek tulumu ve en özel anları kaydetmesi için fotoğraf makinesi koyabilirsiniz.

Ayrıca hediye alacağınız eşinize onun da bir zamanlar keyifli çocukluk anıları yaşadığını hatırlatabilirsiniz. Çocukluğuna dönmesi için de kutuya Şölen Ozmo'nun eğlenceli tatlarından ekleyebilirsiniz.

Babalar Günü hediye kutusu seçiminizin tam da babanızı anlattığından eminiz. Babanızla çikolata tadında bir yaşam sürmenizi dileriz!

Paylaş: