Baba Adaylarına Alınabilecek 5 Hediye Önerisi

Babalar Günü

8.05.2023

Baba Adaylarına Alınabilecek 5 Hediye Önerisi

Baba Adaylarına Alınabilecek 5 Hediye Önerisi

Aileye yeni bir üyenin gelecek olması hem anneler hem de babalar için tarif edilemez bir mutluluk. Hele ki bu mutluluğu ilk defa yaşayacak olanlar için bu daha da heyecanlı bir durum. Çünkü bebekli yaşam hem eşsiz bir sevinç hem de her zaman öğrenmeyi gerektiren bir bilinmezlik. İlk defa Babalar Günü kutlayacak yeni babalar için de bu gün sadece özel bir gün değil, yeni bir hikayenin başlangıcı.

Siz de baba olma heyecanı yaşayanlara alacağınız kullanışlı ve anlamlı Babalar Günü hediyeleri ile bu hikayeye güzel bir dokunuş yapabilirsiniz. O halde gelin, bu hikayede sadece annenin değil, babanın da başrol olduğunu hatırlatacak hediye önerileri ile hediye paketinizi oluşturmaya başlayalım.

 

Özel Anları Kaçırmaması İçin: Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf Makinesi

Baba olacak bir insanın artık hayatında yeni bir dönem başlıyor. Hayatının bu döneminde ise “Keşke şu anı durdurabilsem.” dediği bir dolu mutlu an yaşayacak. Çünkü bebeğinin minik adımlar ile ona doğru yürümesi, ilk defa “baba” demesi, ailece geçirilen zamanın her bir anı durdurulmaya değer. Siz de Babalar Günü’nde baba adayı için bir fotoğraf makinesi alabilir ve durdurmak istediği her anı güzel bir hatıraya çevirmesini sağlayabilirsiniz.

Fotoğraf makinesi seçimi yaparken profesyonel çekim yapabilen makineleri tercih edebileceğiniz gibi fotoğrafı çektiği an basabilen ya da anlık video ve fotoğraf kaydedebilen makinelerden de hediye edebilirsiniz. Unutmayın ki seçeneğiniz hangisi olursa olsun, bu hediye ile aile albümlerinin gizli kahramanı siz olabilirsiniz.

 

Hem Babaya Hem de Bebeğe: Tasarım Tişörtler

Tasarım Tişörtler

Yeni babaya hediye olarak alabileceğiniz bir diğer seçenek ise tasarım tişörtler. Tabii ki standart tasarımlar değil. Baba olduğunu belli eden ve hatta bebeği ile kombin yapabileceği tasarımlar, yeni babaları mutlu edecek hediye için eşsiz bir tercih. Üzerinde farklı baskılar bulunan hepsi birbirinden eğlenceli tasarım tişörtler sayesinde hem kullanışlı hem de esprili bir hediye hazırlamak mümkün. Ayrıca sadece babaya değil, bebeğe özel tulum seçenekleri ile baba ve çocuk takımı oluşturabilir, hediyenizle herkesi mutlu edebilirsiniz.

Farklı tasarımlarda ve içeriklerde pek çok seçenek bulabileceğiniz tasarımlar arasından hediye alacağınız kişinin zevkine uygun seçim yapabilir ya da kişiye özel baskı yaptırarak hediyenizi daha kişisel hale getirebilirsiniz. Tabii tüm aileyi sevindirmek için de yeni anneleri de hediyeye dahil etmeyi unutmayın. Anne adaylarına alabileceğiniz hediyeleri keşfetmek için "Yeni Annelere Hediye Önerileri" blog yazımızı okuyabilirsiniz.

 

Artık Masal Zamanı: Hikaye Kitapları

Hikaye Kitapları

Baba ile çocuğun arasında bağın oluşacağı en önemli zamanlardan biri de uyumadan önceki masal zamanıdır. Yepyeni hikayelerle bebeğin uykuya dalmasını izlemek ve biraz daha büyüdüğüne çocuğun “Baba bana masal anlatır mısın?” isteğini karşılamak, bir babanın alabileceği en güzel sorumluluk. Ancak her gün yeni bir hikaye anlatmak tabii ki zor. Hele ki ilk defa baba olanlar için masallar diyarı biraz yabancı geliyor olabilir. Yeni babaların bu diyara alışması ve çocuğu “Başka masal anlat baba.” dediğinde zorda kalmaması için Babalar Günü hediyesi olarak çocuk hikaye kitapları paketi hazırlayabilirsiniz.

Hikaye kitapları, 0 -12 aydan başlayarak 1, yaş, 2 yaş, 3 yaş diye farklı yaş gruplarına göre çeşitlenir. Bu nedenle hediyeniz için sadece tek bir zamana odaklanmadan farklı yaş gruplarına uygun hikaye kitaplarını derlediğiniz bir kitap kutusu oluşturabilirsiniz. Böylelikle yeni babaların uzun bir süre yeni hikayeler bulma ihtiyacına çözüm sunabilirsiniz.

 

Her Zaman Gözü Üzerinde Olsun: Bebek Kamerası

Bebek Kamerası

Bebekli yaşama alışmak hem heyecanlı hem de zor. Çünkü ihtiyaçlarını sadece ağlayarak ya da gülerek anlatabilen bir bebeği anlayabilmek, anne ve baba için büyük bir sorumluluk. Tabii bu ihtiyaçları karşılamak ve henüz hareket kabiliyeti gelişmemiş bir canlının güvenliğini sağlamak için de sürekli takip ve kontrol gerekli. Aslında bu zorlu ve heyecanlı süreç, bir babanın çocuğunu sürekli güvende tutmak istemesinin başlangıcı. Bebeği büyüdükçe değişmeyecek tek bir şey varsa o da her zaman gözünün çocuğu üzerinde olacağı.

Babalar Günü hediye fikirlerini düşünürken bu hissi dikkate alarak yeni babaya bebek kamerası alabilirsiniz. Bebek kamerası hediyesi sayesinde hem bebekli yaşamın önemli bir ihtiyacına yönelik çözüm sunabilir hem de yeni babanın “baba olma” heyecanını paylaşabilirsiniz.

 

Çocuklu Hayatta Planlama Önemli: Planlayıcı & Ajanda

Planlayıcı & Ajanda

Yapılması gerekenler, eksik ihtiyaçlar, ev içi sorumluluklar ile yeni ebeveynleri yoğun bir tempo bekliyor. Bu yoğun tempoya ayak uydurmak için planlama şart. Hayatlarında ilk defa böyle bir süreç yaşayacak babalara destek olmak için Babalar Günü hediyeleri arasında yer alan planlayıcı ve ajandalar etkili bir çözüm olabilir. Her gün yeni bir maceraya uyanacağı bu zamanı daha iyi planlaması için bir ajanda ve yapılması gereken hiçbir şeyi unutmaması için her zaman gözünün önünde olacak aylık planlayıcı ile hediyenizi oluşturabilirsiniz.

Farklı konseptlerde ajanda ve planlayıcılar arasından kişinin zevkine ve ihtiyacına en uygun seçenek ile güzel bir hediye hazırlamak mümkün. Hatta “Baba olmaya hazırlık” hediye kutusu yaparak içerisine hem ajanda hem de diğer hediye seçeneklerinden koyabilirsiniz.

 

İster hediye önerileri arasında sadece bir tanesini tercih edin, isterseniz de farklı hediye fikirlerini bir kutuda derleyin. Unutmayın ki önemli olan, ilk defa Babalar Günü heyecanı yaşayacak kişinin hislerini paylaşmak ve bu heyecanı küçük sürprizler ile unutulmaz bir anıya çevirmek. Çünkü bu an, baba olma hikayesinde yaşayacağı mutlu anların başlangıcı. Güzel bir başlangıç ile hikayenin devamını da mutlu yazmak mümkün. Yeni heyecan ve umutlar ile mutlu bir hikayeye başlayan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!

İçindeki çocuğu ve hiçbir zaman unutmasın, tıpkı bir çocuk gibi her zaman mutlu ve heyecanlı olsun diye Babalar Günü hediyesinin içine Ozmo çikolata çeşitlerinden de koymayı unutmayın.

 

Paylaş: