Ailenize ve Arkadaşlarınıza Alabileceğiniz Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşı

18.12.2022

Ailenize ve Arkadaşlarınıza Alabileceğiniz Yılbaşı Hediye Önerileri

Ailenize ve Arkadaşlarınıza Alabileceğiniz Yılbaşı Hediye Önerileri

Bir yılı daha geride bırakıp yeni yıla merhaba dediğimiz yılbaşını kutlamaya çok az kaldı. Böyle bir akşamda ise tüm yıl bizimle birlikte gülen, eğlenen, üzülen, derdimizi dinleyen, sevincimize ortak olan ailemizi ve dostlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hediyeler ise tam da bu noktada bize yardımcı oluyor.

Peki, siz biricik dostunuz ve sevgili aile bireyleriniz için almayı planladığınız hediyeler arasından tercihinizi yaptınız mı? Binlerce yılbaşı hediyesi arasından seçim yapmanın zor olduğunun farkındayız. Bu nedenle size yardımcı olmak için bu yazımızda yılbaşı hediye fikirlerini ele aldık.

 

1. Kahve Gurmelerine Özel: V60

Kahve Gurmelerine Özel: V60

Hem arkadaşa yılbaşı hediyesi hem de aileye yılbaşı hediyesi alırken gözünüz kapalı karar verebileceğiniz bir hediye fikriyle yani hiçbir kahve severin hayır diyemeyeceği V60 3. nesil kahve demleme ekipmanıyla başlamak istedik. Böylece kahve çekirdeklerinin tadını, lezzetli Şölen çikolatalarıyla taçlandırabilirsiniz.

 

2. Yaşadığı Yeri Şölen Havasına Çevirmek İsteyenlere Özel: LED Işık

Led Işık

Yılbaşı için hediye dendiğinde sizin de aklınıza cıvıl cıvıl ışıklar ve rengarenk süslemeler gelmiyor mu? Öyleyse arkadaşınıza canlı ve ışıltılı bir hediye alabilirsiniz. Bunun için size harika bir önerimiz var: LED ışık. Odasını, kitaplığını veya gardırobunu baştan aşağı saracak ışıltılı LED ışıklar ve yanında alabileceğiniz minik oda süsleriyle hediyenize hareket katabilirsiniz.

 

3. Hayatının Her Anını Fotoğraflaştırmak İsteyenlere Özel: Polaroid Fotoğraf Makinesi

Polaroid Fotoğraf Makinesi

Sizin de arkadaşınız fotoğraf çekmeye bayılıyorsa ona alacağınız polaroid fotoğraf makinesi muhteşem bir yılbaşı hediyesi olabilir. Böylece arkadaşınız bu minik şipşak fotoğraf makinesiyle her anını, o sırada birlikte fotoğraflayabilir. Üstelik hediyenize ek olarak, fotoğrafları asabilmesi için şık ip yanında birkaç mandal alabilir ve odasını süslemesine yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca bu neşeli anınızı yumuşacık bir eşlikçi olan Luppo Sandviç Kek Mini ile taçlandırabilirsiniz.

 

4. Rafların Tozunu Temizlemek İsteyenlere Özel: Fotoğraf Albümü

Fotoğraf Albümü

Yılbaşı hediyesi olarak ailecek bir ömür boyu hatırlayacağınız güzel anılarınızı tek bir albümde birleştirip ailenize hediye etmek ister misiniz? Üstelik kendi tasarımınızla albüm kapağını oluşturarak hediyenizi daha da özelleştirmeniz mümkün. Dilerseniz fotoğrafları, tatlı bir kutuya koyabilirsiniz. Ayrıca kutunun içine ailenize hissettiğiniz büyük sevgiyi anlattığınız sevgi dolu notları ve lezzet dolu yumuşacık Luppo Sandviç Kek’i ekleyerek özel yılbaşı hediyenizi oluşturabilirsiniz.

 

5. Sıcacık Akşamların Tadını Çıkarmak İsteyenlere Özel: Dizi veya Film Platformu Üyeliği

Dizi veya Film Platformu Üyeliği

Yılbaşında ailecek izleyebileceğiniz yılbaşı temalı sıcacık bir film, bütün yılın yorgunluğunu atmanıza yetecek. Üstelik sadece yılbaşında değil tüm yıl çevrim içi veya çevrim dışı olarak film izleyebilme lüksü de bir başka diyebiliriz. Bunun için hediye olarak satın alabileceğiniz film ve dizi platformları mevcut. Burada sadece dikkat etmeniz gereken, arkadaşınızın veya hediye etmeyi planladığınız aile üyesinin ne tarz film veya dizi sevdiğidir.

Bunun ardından onun sevdiği içeriklerin yer aldığı TV platformunu tercih edebilir ve ona 1 yıllık abonelik şekilde hediye edebilirsiniz. Üstelik sadece film veya dizi için değil, müzik dinlemeyi seven birine dilerseniz müzik dinleme platformu üyeliği de hediye edebilirsiniz.

 

6. Enerjiye İnananlara Özel: Doğal Taşlar

Doğal Taşlar

Yılbaşında arkadaşa alınacak yeni yıl hediyelerinden bir tanesi de doğal taşlar olabilir. Kendi kendine doğada ortaya çıkan taşların her birinin farklı özellikleri bulunuyor. Mesela akik taşı, negatif enerjiyi uzaklaştırmada etkilidir. Diğer yandan ametist taşı sakinleştirici olma özelliği gösterir ve stresi, gerginliği azaltmaya yardımcıdır. Hediye alabileceğiniz doğal taşlardan bazılarını şöyle sıralayalım:

  • Labradorit taşı
  • Obsidyen taşı
  • Pirit taşı
  • Hematit taşı
  • Sodalit
  • Malakit taşı
  • Havlit taşı
  • Akik taşı
  • Pembe kuvars taşı
  • Sitrin taşı
  • Ametist taşı

 

Siz de arkadaşınıza en uygun doğal taşı seçebilir ve enerji dolu bir yılbaşı hediyesi armağan edebilirsiniz.

 

7. Lezzetin Doruklarına Ulaşmak İsteyenlere Özel: Şölen Butik Çikolataları

Şölen Butik Çikolataları

Hediye seçimini iştah kabartan eşsiz tada sahip çikolatalardan yana kullanarak sevdiklerinizi mutlu edebilir ve onlara leziz bir yılbaşı hediyesi sunabilirsiniz. Sütlü, bitter ve beyaz çikolatalı, fındıklı ve fıstıklı çikolata çeşitleri Şölen Butik’te sizi bekliyor. Şık kutusu, bol Antep fıstığı ve bitter çikolatasıyla Çekiçli Bitter Fıstıklı Kutu bu çikolatalardan sadece bir tanesi.

Sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz mutlu yıllar dileriz!

Paylaş: